Søknad om Startplass fra 15. januar

Når påmeldingen åpner 15. januar 2016 gjelder følgende.
Alle som søker startplass betaler et administrasjonsgebyr à 50 kroner. Disse pengene blir i sin helhet donert til vår veldedighet partner "Røde Kors Fjellfolk til Fjellfolk" og er ikke refunderbare. Du står selvfølgelig fritt at donere mer her (link til innsamling).
Når søknadsperioden avsluttes den 24. januar vil arrangør gjennomføre en loddtrekning. Vi forventer at kunne gi beskjed til deltakere senest den 8. februar. Er du en av de lykkelige vinnerne av loddtrekningen vil vi sende deg en e-post som bekrefter dette. Du har nå frist til 26. februar at fullføre betaling av deltakeravgiften på NOK 1950.-/2550.- (medlem/ikke medlem) for at beholde din startplass. Har du ikke betalt innen  frist vil plassen bli gitt videre til første person på vente-listen.
Arrangør kan endre kriteriene for loddtrekkingen og påmedlingsrutiner for løpet til enhver tid.

Påmelding er stengt.

Dette inngår i deltakeravgiften: Et "all-inclusive" høyfjelløp
  • 47 km høyfjellsløp med 3 sjekkpunkter
  • Overnatting 2 dager ved Haukeliseter Fjellstue (fredag 29/7 til søndag 31/7 i sovesal)
  • Frokost lørdag og søndag
  • Festmiddag lørdag
  • Transport fra Haukeliseter til start ved Jonstølen
  • Villmarkspa Haukeliseter
  • Målgangspremie
Pris medlem: 1950.-

Pris ikke medlem: 2550.-

Les mer om medlemskap og medlemsfordelene her

OVERNATTING                                                                             Ønsker du oppgradere overnatting, ta kontakt med Haukeliseter Fjellstue.                                                                                                                                                                                                        TA MED FAMILIEN!                                                                                På Haukeliseter er det mye å finne på for familien som venter på målgang. Tur på Ståvatn med kajakk eller robåt. Fotturer eller sykkelturer. Kanskje slappe av i Villmarkspaet eller grille pinnebrød i lavvoen.
Langs løypen til Haukeli Ultra Trail